Urna pretium elit mauris cursus Curabitur at elit Vestibulum

list In: Sub Category 1 favorite Hit: 1936

Mi vitae magnis Fusce laoreet nibh felis porttitor laoreet Vestibulum faucibus. At Nulla id tincidunt ut sed semper vel Lorem condimentum ornare.

Erkekler de Estetik Yaptırır mı?

Estetik denilince akıllara her zaman kadınlar gelse de erkekler de kadınlar kadar dış görünüme, estetiğe önem vermektedir. Kadınların estetik yaptırmasına son 20-30 yıldır çok alıştık. Erkekler yıllardır yaptırdıkları estetikleri toplum içinde hep gizleme, yaptırdığı estetiğin duyulmasını istememe psikolojisi vardır. Belki de bu nedenle biz fark etmiyoruz ama özellikle son 10 yılda erkeklerin de estetik işlemlere ilgisi çok fazla.

Her 4 erkekten 1’i işi nedeniyle estetiği tercih ediyor.

Erkekler hemen işe dönebilecekleri estetik operasyonları tercih ediyorlar. Çalıştıkları kurumda rekabetçi ortamdan dolayı, formdan düşmüş, kendine iyi bakmayan kişilerin kurumu iyi temsil etmedikleri düşüncesiyle daha genç ve fit kişileri tercih edebiliyorlar. Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre; araştırmaya katılan %84 oranında erkek, güç ve başarı için dış görünümün önemli olduğunu söylüyorlar.

Peki Türkiye’de erkekler en çok nerelerini yaptırıyor, hadi biraz bakalım.

Saç Ekimi

Türk erkeklerinin en çok tercih ettiği operasyonlardan biri. Erkekler saç ve sakal eksiklikleri ile yaşamak istemiyor. Saç boşlukları ve sakaldaki boşluklar kıl transferi ile kapatılıyor.

Burun Estetiği

Türk erkekleri daha çok nefes alamıyorum sıkıntısıyla burun estetiğine başvuru yapıyor. Amaç iyi nefes alan, yüze uyumlu, yapay olmayan bir görünüm elde etmektir. Burun estetiğinde soruna yönelik minimal şekillendirme, görünün az ya da gizli dikiş izi imkanı, burun estetiğinin fark edilirliğinin düşük olması ve daha rahat nefes alma gibi avantajlar burun estetinde talebin artmasını sağlıyor.

Jinekomasti

Jinekomasti erkek meme büyümesi problemi, erkeklerin rahatsız olduğu problemlerden biridir. Jinekomasti, erkeklerde özgüven probleminin ortaya çıkmasına, utanmalarına ve sürekli saklama gibi problemlere sebep olmaktadır. Jinekomasti ile erkeklerde meme görünümü kalıcı bir şekilde ortadan kaldırılabilir. Jinekomasti ameliyatı ile meme başından hafif kesi yapılabilir ve fazla yağ dokusu dışarı çekilir.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December